Ajankohtaista

Joessa nähdään nyt punaista

Joen ovet on jälleen avattu ja kumppaniyritykset ovat entistäkin vahvemmin mukana toiminnassa. Lue tästä, miksi Viking Line näki Joen kumppanuuden tärkeänä osana toimintaansa.

Lue lisää

Urbaania kaupunkimajoittumista tiedepuistossa

Kupittaan juna-aseman viereen 1.7. avautuva Original Sokos Hotel Kupittaa tuo Tiedepuiston alueelle uusia mahdollisuuksia niin majoittumisen kuin tapahtumien muodossa.

Lue lisää

Shift hyppää Jokeen

Business Festivaali Shiftin päätapahtuma järjestetään tänä vuonna Vierailukeskus Joessa. Uutta tapahtumassa on paikan lisäksi myös muoto ja ajankohta: festivaali on osin virtuaalinen ja päätapahtuma järjestetään 27.-28. lokakuuta.

Lue lisää

Laivaa on lastattu myös Joessa

Meyer Turku on ollut Joen kumppaniyritys keskuksen rakentamisesta lähtien. Saimme haastatteluun viestintäpäällikkö Tapani Myllyn ja selvitimme miten tuhansien ammattilaisten yhteisö toiselta puolen kaupunkia hyödyntää Joen kumppanuutta.

Lue lisää

Joki avautuu pienille kokouksille 1.6.

Kesäkuusta alkaen Joessa on mahdollista järjestää pieniä tapahtumia suurilla etäisyyksillä. Syksyllä taas luvassa on entistäkin paremmat puitteet virtuaalitapahtumien järjestämiseen.

Lue lisää

Vain taivas rajana

Voiko virtuaalitapahtuma vetää vertoja perinteiselle tapahtumalle? Kysyimme tapahtumien tuotantoon erikoistuneen Apaja-konsernin RajuLiven Jani Niemiseltä, mikä kaikki on virtuaalitapahtumassa mahdollista.

Lue lisää

Tiedätkö, mikä yritys löytyy Joen alkulähteeltä?

Heti Joen valmistumisesta lähtien mukana on ollut nippu nimekkäitä kumppaneita, joista yksi on Bayer. Lue miten he ovat hyödyntäneet Jokea ja laita vinkeillä lisää vauhtia omankin yrityksesi kumppanuuteen.

Lue lisää

Täydellinen videoneuvottelu Joessa

Joen Lahti -neuvottelutila on suunniteltu erityisesti videneuvotteluiden pitämiseen.

Lue lisää

Vierailukeskus Joki pysyy kiinni toukokuun puoleenväliin saakka

Koronavirusdepidemian leviämisen hillitsemiseksi Vierailukeskus Joki pysyy kiinni 13.5.2020 saakka.

Lue lisää

Suomen kansallisaarteita vaalitaan Kupittaalla

Metsähallitus on Werstaassa toimiva Joen kumppani, jonka hallinnoimat alueet kattavat liki kolmanneksen koko Suomen pinta-alasta.

Lue lisää

Kiertotalouden ammattilaiset kohtaavat Joessa

Sparkling Wednesday sparraus- ja verkostoitumistilaisuudet kokoavat yhteen yrityspäättäjiä kuulemaan ja keskustelemaan eri toimialojen ajankohtaisista teemoista.

Lue lisää

Tervetuloa lasten elokuvanäytökseen 5.3.

Tervetuloa katsomaan lastenelokuva Lemmikkien salainen elämä 2 (K 7) Vierailukeskus Jokeen elokuvapäivänä torstaina 5.3. klo 17.00!

Lue lisää

Tervetuloa kilistelemään keväälle – tutustu samalla kokous- ja juhlatarjontaamme

Haluatko nähdä, miltä Turku näyttää tiedepuiston hulppeimmalta kattoterassilta katsottuna? Tervetuloa tutustumaan edustus- ja saunatila Circukseen torstaina 5.3. klo 14.00-15.00!

Lue lisää

Tiedepuiston tulevaisuutta rakentamassa

Vierailu- ja innovaatiokeskus Jokeen avautui 7.2. näyttely, jossa pohditaan Turun tiedepuiston mahdollisia tulevaisuuskuvia. 

Lue lisää

Näin nollaat työstressin vuonna 2020

Joen kumppani Herrankukkaro tulee tulevaisuudessa näkymään Kupittaan alueella entistä enemmän, kun uusi palvelu tulee tarjolle.

Lue lisää
Edellinen Seuraava