Ajankohtaista

Näy Joessa – kuinka Joki toimii yrityksesi kasvualustana

Verkoston ja tilojen lisäksi Joki tarjoaa kumppaneilleen näkyvyyttä Turun seudun yrityselämässä. Tässä jutussa esitellään mahdollisuuksia tuoda yrityksesi toimintaa esille Joen kautta.

Lue lisää

Viking Glory laskettiin vesille – Joki toimi lähetyksen tuotannon sydämenä

Joen kumppanilla Viking Linella oli eilen suuri päivä, kun uusi lippulaiva Viking Grace laskettiin vesille Kiinan Xiamenissa. Vesillelaskun lisäksi tapahtumassa järjestettiin paneelikeskustelu, joka lähetettiin suorana Joen Cave -teatterista.

Lue lisää

7 myyttiä virtuaalitapahtumista

Virtuaalitapahtuman järjestäminen voi tuntua pelottavalta ja aloittaminen vaikealta. Onko se oikeasti hankalampaa kuin livetapahtuman järjestäminen? Miten tapahtuman sisällön saa kuulijoille mielekkääksi? Tässä jutussa murramme virtuaalitapahtumiin liittyviä myyttejä.

Lue lisää

Parhaat naapurit

Turun ammattikorkeakoulu ja Joki ovat tehneet yhteistyötä jo pitkään. Nyt Ammattikorkeakoulun talousjohtaja Ulla-Maija Lakka kertoo, miten kumppanuus Joen kanssa toimii.

Lue lisää

Muutosten vuosi kannustaa uudistumaan

Uusi vuosi ja uudet tuulet. Vierailukeskus Joessa on aika tarkastella mennyttä vuotta ja kääntää katse kohti tulevaa.

Lue lisää

Asiakaspalvelijan työpäivän kruunaa tyytyväinen asiakas

Jokeen on syksyllä ilmestynyt uudet kasvot, kun pitkän linjan asiakaspalvelija Maria Juhala aloitti työnsä Joen aulapalvelupisteellä. Mariaa motivoi työ Tiedepuiston paraatipaikalla, jossa hän pääsee kehittämään kykyjään.

Lue lisää

Joen loppuvuoden aukioloajat

Vierailukeskus Joki on suljettuna loppuvuoden ja joulunajan 14.12.-3.1.2021

Lue lisää

Biz on mahdollisuus tulla nähdyksi

Biz on Vierailukeskus Joen uusi asiakaslehti, joka luo katsauksen Turun yrityselämän kiinnostaviin toimijoihin.

Lue lisää

Vierailukeskus Joen tiloihin kymmenen hengen kokoontumisrajoitus

Vierailukeskus Joen kokoustiloissa sallitaan loppuvuoden ajan vain alle kymmenen hengen kokoontumiset.

Lue lisää

Tervetuloa kehollisen vuorovaikutuksen klinikkaan Vierailukeskus Jokeen 2.12.2020

Tule tapaamaan tanssitaiteilija Satu Hakamäkeä maksuttomalle Kehollisen vuorovaikutuksen klinikalle Vierailukeskus Joen Showroomiin 2.12.2020 klo 10.30-14.30!

Lue lisää

Hybriditapahtuma yhdistää liven ja virtuaalin

Kun perinteinen osallistuminen ja virtuaalitapahtuma yhdistyvät, syntyy hybriditapahtuma. Miksi tapahtumat kannattaa perumisen sijaan järjestää uudella tavalla ja mitä tapahtumajärjestäjän pitää ottaa huomioon?

Lue lisää

Joki ei jäädy

Handelsbanken on Joen aktiivinen kumppaniyritys jo usean vuoden ajalta. Mitä Family Office Banker Christa Saarelmaa kertoo kokemuksista Joessa ja miten hän kehittäisi toimintamme?

Lue lisää

Kutsu Future Meetings digikaffelle keskiviikkona 18.11.2020

Tervetuloa Joen kumppaneille tarkoitettuun Future Meetings -aamutapahtumaan keskiviikkona 18.11.2020 kello 9-10. Tilaisuus on tarkoitettu kaikille kokous-, konferenssi- ja tapahtumajärjestelyistä kiinnostuneille.

Lue lisää

Kutsu Sparkling Wednesday -tapahtumaan 4.11.

Tervetuloa Joen kumppaneille tarkoitettuun Sparkling Wednesday -tapahtumaan keskiviikkona 4.11. klo 15-17. Osallistua voit turvavälejä noudattaen joko paikan päällä Joessa tai etäyhteydellä.

Lue lisää

Vierailukeskus Joki suljettu vierailijoilta 26.–29.10.

Vierailukeskus Joki toimii SHIFT Business Festivalin tapahtumapaikkana, joten Joki on suljettu vierailijoilta 26.–29.10.

Lue lisää
Edellinen Seuraava