Ajankohtaista

Hybriditapahtuma yhdistää liven ja virtuaalin

Kun perinteinen osallistuminen ja virtuaalitapahtuma yhdistyvät, syntyy hybriditapahtuma. Miksi tapahtumat kannattaa perumisen sijaan järjestää uudella tavalla ja mitä tapahtumajärjestäjän pitää ottaa huomioon?

Lue lisää

Joki ei jäädy

Handelsbanken on Joen aktiivinen kumppaniyritys jo usean vuoden ajalta. Mitä Family Office Banker Christa Saarelmaa kertoo kokemuksista Joessa ja miten hän kehittäisi toimintamme?

Lue lisää

Kutsu Future Meetings digikaffelle keskiviikkona 18.11.2020

Tervetuloa Joen kumppaneille tarkoitettuun Future Meetings -aamutapahtumaan keskiviikkona 18.11.2020 kello 9-10. Tilaisuus on tarkoitettu kaikille kokous-, konferenssi- ja tapahtumajärjestelyistä kiinnostuneille.

Lue lisää

Kutsu Sparkling Wednesday -tapahtumaan 4.11.

Tervetuloa Joen kumppaneille tarkoitettuun Sparkling Wednesday -tapahtumaan keskiviikkona 4.11. klo 15-17. Osallistua voit turvavälejä noudattaen joko paikan päällä Joessa tai etäyhteydellä.

Lue lisää

Vierailukeskus Joki suljettu vierailijoilta 26.–29.10.

Vierailukeskus Joki toimii SHIFT Business Festivalin tapahtumapaikkana, joten Joki on suljettu vierailijoilta 26.–29.10.

Lue lisää

Mahalaskun kautta uuteen nousuun

Joessa järjestettyjen tilaisuuksien määrä on yllättänyt hiljaisen kevään ja kesän jälkeen. Miten tapahtumiin ja ihmisten kohtaamiseen keskittynyt Vierailukeskus Joki on löytänyt uusia tekemisen tapoja aikana, jolloin kohtaamisia ei saisi olla? Joen asiakkuuspäällikkö Carita kertoo, miten toiminta on muuttunut ja mikä merkitys laajalla yhteistyöverkostolla on.

Lue lisää

Rhodoksen rannoilta Joen virtaan

Vierailu- ja innovaatiokeskus Joen kokoustoiminta sai merkittävän vahvistuksen Savvas Potitsopouloksesta. Joen uuden kokouskoordinaattorin ensimmäinen työpaikka oli viiden tähden hotelli Välimeren rannalla, josta mukaan tarttuivat korkeat palvelustandardit ja asiakkaan edun huomioiminen.

Lue lisää

Turvallisen tapahtuman jäljillä

Mietitkö, miten syksyn ja talven tilaisuudet voidaan järjestää turvallisesti. Tapahtumien turvallisuutta on jouduttu tänä vuonna pohtimaan uudelta kantilta. Pikkujoulut, syyskokoukset ja työpaikan yhteinen illanvietto ovat kuitenkin mahdollisia pienillä erityisjärjestelyillä.

Lue lisää

Näin syntyy ikimuistoinen virtuaalitapahtuma

Parhaimmillaan virtuaalitapahtumassa otetaan huomioon kaikki samat aistit kuin normaalissakin tapahtumassa. Joen vinkeillä pääset alkuun oman tapahtumasi viemisessä verkkoon.

Lue lisää

Joessa nähdään nyt punaista

Joen ovet on jälleen avattu ja kumppaniyritykset ovat entistäkin vahvemmin mukana toiminnassa. Lue tästä, miksi Viking Line näki Joen kumppanuuden tärkeänä osana toimintaansa.

Lue lisää

Urbaania kaupunkimajoittumista tiedepuistossa

Kupittaan juna-aseman viereen 1.7. avautuva Original Sokos Hotel Kupittaa tuo Tiedepuiston alueelle uusia mahdollisuuksia niin majoittumisen kuin tapahtumien muodossa.

Lue lisää

Shift hyppää Jokeen

Business Festivaali Shiftin päätapahtuma järjestetään tänä vuonna Vierailukeskus Joessa. Uutta tapahtumassa on paikan lisäksi myös muoto ja ajankohta: festivaali on osin virtuaalinen ja päätapahtuma järjestetään 27.-28. lokakuuta.

Lue lisää

Laivaa on lastattu myös Joessa

Meyer Turku on ollut Joen kumppaniyritys keskuksen rakentamisesta lähtien. Saimme haastatteluun viestintäpäällikkö Tapani Myllyn ja selvitimme miten tuhansien ammattilaisten yhteisö toiselta puolen kaupunkia hyödyntää Joen kumppanuutta.

Lue lisää

Joki avautuu pienille kokouksille 1.6.

Kesäkuusta alkaen Joessa on mahdollista järjestää pieniä tapahtumia suurilla etäisyyksillä. Syksyllä taas luvassa on entistäkin paremmat puitteet virtuaalitapahtumien järjestämiseen.

Lue lisää

Vain taivas rajana

Voiko virtuaalitapahtuma vetää vertoja perinteiselle tapahtumalle? Kysyimme tapahtumien tuotantoon erikoistuneen Apaja-konsernin RajuLiven Jani Niemiseltä, mikä kaikki on virtuaalitapahtumassa mahdollista.

Lue lisää
Edellinen Seuraava