Ajankohtaista

Parhaat naapurit

Turun ammattikorkeakoulu ja Joki ovat tehneet yhteistyötä jo pitkään. Nyt Ammattikorkeakoulun talousjohtaja Ulla-Maija Lakka kertoo, miten kumppanuus Joen kanssa toimii.

Lue lisää

Muutosten vuosi kannustaa uudistumaan

Uusi vuosi ja uudet tuulet. Vierailukeskus Joessa on aika tarkastella mennyttä vuotta ja kääntää katse kohti tulevaa.

Lue lisää

Asiakaspalvelijan työpäivän kruunaa tyytyväinen asiakas

Jokeen on syksyllä ilmestynyt uudet kasvot, kun pitkän linjan asiakaspalvelija Maria Juhala aloitti työnsä Joen aulapalvelupisteellä. Mariaa motivoi työ Tiedepuiston paraatipaikalla, jossa hän pääsee kehittämään kykyjään.

Lue lisää

Joen loppuvuoden aukioloajat

Vierailukeskus Joki on suljettuna loppuvuoden ja joulunajan 14.12.-3.1.2021

Lue lisää

Biz on mahdollisuus tulla nähdyksi

Biz on Vierailukeskus Joen uusi asiakaslehti, joka luo katsauksen Turun yrityselämän kiinnostaviin toimijoihin.

Lue lisää

Vierailukeskus Joen tiloihin kymmenen hengen kokoontumisrajoitus

Vierailukeskus Joen kokoustiloissa sallitaan loppuvuoden ajan vain alle kymmenen hengen kokoontumiset.

Lue lisää

Tervetuloa kehollisen vuorovaikutuksen klinikkaan Vierailukeskus Jokeen 2.12.2020

Tule tapaamaan tanssitaiteilija Satu Hakamäkeä maksuttomalle Kehollisen vuorovaikutuksen klinikalle Vierailukeskus Joen Showroomiin 2.12.2020 klo 10.30-14.30!

Lue lisää

Hybriditapahtuma yhdistää liven ja virtuaalin

Kun perinteinen osallistuminen ja virtuaalitapahtuma yhdistyvät, syntyy hybriditapahtuma. Miksi tapahtumat kannattaa perumisen sijaan järjestää uudella tavalla ja mitä tapahtumajärjestäjän pitää ottaa huomioon?

Lue lisää

Joki ei jäädy

Handelsbanken on Joen aktiivinen kumppaniyritys jo usean vuoden ajalta. Mitä Family Office Banker Christa Saarelmaa kertoo kokemuksista Joessa ja miten hän kehittäisi toimintamme?

Lue lisää

Kutsu Future Meetings digikaffelle keskiviikkona 18.11.2020

Tervetuloa Joen kumppaneille tarkoitettuun Future Meetings -aamutapahtumaan keskiviikkona 18.11.2020 kello 9-10. Tilaisuus on tarkoitettu kaikille kokous-, konferenssi- ja tapahtumajärjestelyistä kiinnostuneille.

Lue lisää

Kutsu Sparkling Wednesday -tapahtumaan 4.11.

Tervetuloa Joen kumppaneille tarkoitettuun Sparkling Wednesday -tapahtumaan keskiviikkona 4.11. klo 15-17. Osallistua voit turvavälejä noudattaen joko paikan päällä Joessa tai etäyhteydellä.

Lue lisää

Vierailukeskus Joki suljettu vierailijoilta 26.–29.10.

Vierailukeskus Joki toimii SHIFT Business Festivalin tapahtumapaikkana, joten Joki on suljettu vierailijoilta 26.–29.10.

Lue lisää

Mahalaskun kautta uuteen nousuun

Joessa järjestettyjen tilaisuuksien määrä on yllättänyt hiljaisen kevään ja kesän jälkeen. Miten tapahtumiin ja ihmisten kohtaamiseen keskittynyt Vierailukeskus Joki on löytänyt uusia tekemisen tapoja aikana, jolloin kohtaamisia ei saisi olla? Joen asiakkuuspäällikkö Carita kertoo, miten toiminta on muuttunut ja mikä merkitys laajalla yhteistyöverkostolla on.

Lue lisää

Rhodoksen rannoilta Joen virtaan

Vierailu- ja innovaatiokeskus Joen kokoustoiminta sai merkittävän vahvistuksen Savvas Potitsopouloksesta. Joen uuden kokouskoordinaattorin ensimmäinen työpaikka oli viiden tähden hotelli Välimeren rannalla, josta mukaan tarttuivat korkeat palvelustandardit ja asiakkaan edun huomioiminen.

Lue lisää

Turvallisen tapahtuman jäljillä

Mietitkö, miten syksyn ja talven tilaisuudet voidaan järjestää turvallisesti. Tapahtumien turvallisuutta on jouduttu tänä vuonna pohtimaan uudelta kantilta. Pikkujoulut, syyskokoukset ja työpaikan yhteinen illanvietto ovat kuitenkin mahdollisia pienillä erityisjärjestelyillä.

Lue lisää
Edellinen Seuraava