Täyden palvelun tapahtumatuotantoa

Tapahtumien tuotantopalveluita Joessa tarjoaa Rajupaja, jonka osaaminen kattaa kaiken tapahtumien valaistuksesta kalusteisiin, äänentoistoon, videotuotantoihin ja streamaukseen. Rajupajan ohjelmapalveluista löytyy tapahtumaan kuin tapahtumaan sopivia dj:tä, bändejä ja karaokepalveluita.

Rajupajan laaja tarjonta mahdollistaa kaikkien tapahtumaan tarvittavien palveluiden tilaamisen tehokkaasti yhdellä kontaktilla. Rajupaja osallistuu mielellään jo tapahtuman suunnitteluvaiheeseen asiakkaan kanssa, jolloin varmistuu, että kaikki teknisiin asioihin liittyvät kysymykset sekä tilojen ja tekniikoiden tarjoamat mahdollisuudet tulee käytyä ajoissa läpi. Tilauksen jälkeen sovittu tekniikka, kalusteet ja palvelut saapuvat tapahtumaan yhdellä kuljetuksella.

Rajupaja on tapahtumatuotantoon, esitystekniikkaan ja ohjelmapalveluihin erikoistunut yritys, joka on perustettu vuonna 2014. Yrityksen ydinajatus on tehdä tapahtumien tuottamisesta asiakkaalle vaivatonta, kun kaikki hoituu yhden luukun kautta avaimet käteen -periaatteella.

Ota yhteyttä

info@rajupaja.fi
puh. 020 762 2430
www.rajupaja.fi

Pyydä tarjous

Muut palvelut